Το ΕλλάδαTheProject 2021 είναι η πλατφόρμα που προσφέρει βήμα έκφρασης στους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται αλλά και σε όσους συγκινούνται από όσα πρεσβεύει διαχρονικά ο Ελληνισμός (ή το ελληνικό πνεύμα) προκειμένου να δημοσιεύσουν τις προτάσεις τους.

Μέσα σε ένα κείμενο περίπου 1.500 λέξεων, μπορεί ο κάθε ένας να καταθέσει την πρότασή του αναφορικά με ένα ζήτημα που απασχολεί την Ελληνική κοινωνία αλλά και τη χώρα γενικότερα. Ήρθε η στιγμή, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έκρηξη της Επανάστασης, να βγούμε μπροστά με φρέσκες ιδέες ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. 

Χρειαζόμαστε νέες ιδέες αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες οι οποίες θα δημοσιεύονται στη ροή του Blog, πάντα με την προϋπόθεση να καλύπτουν τους Όρους Χρήσης γιατί στην προσπάθεια αυτή δεν έχει καμία θέση ο φανατισμός και οι ακραίες θέσεις παρά μόνον τα στοιχεία που μας ενώνουν. 

Επιλεγμένα κείμενα-προτάσεις θα μεταφέρονται στην αντίστοιχη κατηγορία την οποία αφορούν κι έχουμε πολλές από αυτές! Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Οικονομία, Κοινωνία, Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ένοπλες Δυνάμεις, Περιφέρειες Πολιτισμός, Απόδημος Ελληνισμός, Ασφάλεια κ.α., ενώ κάθε κατηγορία με τη σειρά της διαθέτει αρκετές πιο εξειδικευμένες υποκατηγορίες. 

Δείτε εδώ αναλυτικά. 

Θέλουμε να πάρεις θέση και να μας στείλεις την πρότασή σου στον τομέα που ειδικεύεσαι. Αλλά για να δημοσιευθεί το κείμενο σου, στείλε μας τα εξής στο elladatheproject@gmail.com:

  1. Φυσικά το κείμενο, περίπου 1500 λέξεων, γιατί χωρίς αυτό δεν υπάρχει συνέχεια
  2. Υπογεγραμμένη τη φόρμα συναίνεσης που μπορείς να βρεις εδώ
  3. Όνομα, επίθετο, την ιδιότητα με την οποία θέλεις να σε παρουσιάσουμε
  4. Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα 1-2 παραγράφων και μια εικόνα, προφίλ με το καλύτερο σου χαμόγελο (αυτό προαιρετικά)

Επίσης, αναμένουμε με χαρά οποιοδήποτε σχόλιο, πρόταση, ιδέα, επιθυμία, παρατήρηση και κριτική στο email: elladatheproject@gmail.com, αλλά και στα Social Media στους επίσημους λογαριασμούς του Ελλάδα TheProject:

Facebook  ElladaTheProject2021
Twitter    @EllasTheProject
Linkendin Ellada the project

Αυτά τα λίγα.

Πάρε θέση. Σε περιμένουμε.