ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01 17.12.2020

 

Θέμα: Εγκαίνια κι Ευχαριστίες

ΕλλάδαTheProject 2021

“Με σεβασμό στο παρελθόν, οργανώνουμε το παρόν σχεδιάζοντας το μέλλον”

Το ΕλλάδαTheProject  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τα διαδικτυακά εγκαίνια για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Συντονιστής του πάνελ ήταν ο κ. Σωτήρης Σκουλούδης, Δημοσιογράφος, Συντάκτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Zougla.gr.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρουσίαση του Οράματος, των Στόχων και της ηλεκτρονικής σελίδας (site) που φιλοξενεί την πλατφόρμα. Κατά σειρά μίλησαν οι ιδρυτές του εγχειρήματος Θεμιστοκλής Ζ. Ζανίδης, Νικόλαος Γ. Σαμπάτης, Κωνσταντίνος Κουλοχέρης και Θωμάς Αντωνάτος, οι οποίοι στο τέλος απάντησαν σε ερωτήσεις από το κοινό που έδωσε δυναμικό παρόν με σχόλια κι επισημάνσεις.

Παράλληλα, το ΕλλάδαTheProject θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά το προηγούμενο το διάστημα προκειμένου να εγκαινιαστεί επίσημα η ιστοσελίδα και ιδιαίτερα τους κ. Σωτήρη Σκουλούδη από το zougla.gr, τους συντελεστές της ηλεκτρονικής εφημερίδας της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη Hellenicdailynewsny.com, την κ. Γιώτα Χουλιάρα και το Geopolitics & Daily News, τον κ. Πάνο Πουρναρά και την ομάδα του στο  lep.gr (La Evoluciόn Polίtica) και τον κ. Δημοσθένη Γκαβέα στην huffingtonpost.gr για τη συμβολή τους στην ενημέρωση του κοινού για το εν λόγω εγχείρημα.